Close sidebar
Close sidebar

Accident mortal chiar in fata spitalului din Vaslui! Doi tineri aflati pe o motocicleta s-au izbit de o masina. Unul a murit, iar altul a fost grav ranit

Accident mortal chiar in fata spitalului din Vaslui. Doi tineri aflati pe o motocicleta s-au izbit de o masina si in urma impactului unul dintre ei si-a pierdut viata iar celalalt este in stare grava la spital. Urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a intamplat putin inainte de miezul noptii in fata  Spitalului Judetean de Urgenta din Vaslui iar medicii de garda  au iesit imediat sa le acorde primul ajutor ranitilor.

Dr. Gabi Olaru, UPU Vaslui: “ Am vazut in fata spitalului o masina rasturnata. atunci mi-am dat seama ca s-a intamplat un accident. Am luat ce am putut in fuga si am iesit in strada”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Impactul dintre autoturism si o motocicleta cu doi tineri a fost atat de puternic incat masina s-a rasturnat, iar  motociclistul si pasagerul lui au fost aruncati pe asfalt.

Chiar daca nenorocirea s-a intamplat in fata spitalului si medicii au intervenit imediat, pentru unul dintre tinerii de pe motocicleta nu s-a mai putut face nimic.

Dr. Gabi Olaru, UPU Vaslui:: "Am gasit doi pacienti, unul comatos si unul in stopcardiorespirator pe cel comatos l-amimobiolizat si l-am transportat la spital”.

In ceea ce-l priveste pe soferul autoturismului, acesta s-a ales doar cu rani usoare.

Din primele cercetari se pare ca soferul masinii nu ar fi acordat prioritate motociclistului, insa in cauza, politistii au deschis o ancheta.Ei urmeaza sa stabileasca  cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcool test, iar rezultatul a fost negativ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI