Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Accident rutier în Gorj: finul primarului a ucis un om și a fugit

Finul unui primar din Gorj a lovit mortal, cu mașina, un bărbat, apoi a fugit de la locul accidentului. Individul și-a lăsat victima inconștientă pe asfalt și a plecat pentru a nu fi prins. A fost însă găsit de polițiști și dus la audieri.

Diana Bostan,

Accident


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mașina cu care circula era chiar a primarului astfel că și edilul a trebuit să dea explicații.

Finul primarului a ucis un om și a fugit

A lovit si a fugit, fără să știe că dacă ar fi dat o mână de ajutor victimei, poate aceasta ar mai fi fost acum în viață. Polițiștii din comuna Slivilești au fost anunțați de un trecător că pe șosea se află un bărbat lovit grav. 

Citește și: Un alt TIR era să rămână blocat în Pasajul Unirii. Acesta este al doilea incident în doar 48 de ore

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

După verificări, oamenii legii au aflat că mașina cu care bărbatul a fost lovit mortal era a primarului din comună, iar la volan se afla finul acestuia.

Autoturismul a fost găsit chiar în curtea edilului, acolo unde individul care a provocat tragedia l-a dus imediat după accident.

Primarul a făcut primele declarații

”Mi-a spus foarte speriat că el crede că a dat peste ceva. Eu l-am întrebat ce ceva? Nu văzui, dar am dat peste ceva. Nu știam că a lovit un om, nici el nu știa dacă a lovit sau nu un om”, a spus Primarul.

Citește și: O persoană a fost rănită după ce a schiat pe o pârtie închisă din Poiana Brașov. Ce recomandă salvamontiștii?

Când polițiștii ridicau mașina, finul primarului le-a spus că el se afla la volan, astfel că a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI