Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier devastator. Nouă persoane sunt implicate

Accident cumplit în Olt. Nouă persoane sunt implicate. În urma coliziunii dintre o autoutilitară și o mașină, un om a pierit.

Georgiana Balaban,

Accident rutier în Olt.

[Sursa foto: ISU]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La miezul nopții, o autoutilitară s-a ciocnit grav cu un alt autoturism pe DN65- E574, în localitatea Negreni, Olt. Impactul a fost extrem de violent. Bilanțul victimelor este de nouă oameni răniți, iar o persoană a murit pe loc. Medicii au încercat să o resusciteze, însă fără rezultat.

Citește si: VIDEO- Gest extrem la metrou. O femeie s-a aruncat pe șine în stația Piața Victoriei

Pe șoselele din România se produc adevărate tragedii. Veștile proaste nu întârzie să apară. Două autoturisme s-au izbit frontal, iar impactul a fost unul cu adevărat tragic.

Accident grav în Olt

O autoutilitară care transporta opt persoane, condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Băilești, județul Dolj, și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 55 de ani, alături de care

era și o femeie, în vârstă de 55 de ani, ambii din orașul Rovinari, județul Gorj, s-au ciocnit din plin în miez de noapte.

Impactul a fost devastator. În urma coliziunii, femeia de 55 de ani a murit. Echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea, astfel că a fost constatat decesul pe loc.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește si: Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident în zona localității Căldăraru

Pasagerii autoutilitarei, cât și șoferii, dintre care 5 bărbați și 4 femei, cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și medicii. Poliția a deschis o anchetă și a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Vor analiza circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Citește si: Razie de amploare a polițiștilor din Constanța: un tânăr a fost prins drogat la volan

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest pentru a vedea dacă au consumat alcool, însă rezultatele au fost negative, astfel că cercetările sunt în plină desfășurare.

Citește si: Posibilă tentativă de suicid la stația de metrou Piața Victoriei. O femeie de 59 de ani a fost lovită de tren

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI