Close sidebar
Close sidebar

Accident TERIBIL în județul Dolj! 3 copii au ajuns de URGENȚĂ la spital! O greșeală uriașă a unui șofer a dus la tragedie!

Un șofer de 40 de ani a fost la un pas să producă o tragedie de proporții după ce a comis o eroare uriașă pe un drum din județul Dolj.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Șoferul se deplasa pe Drumul Național 6, în afara localității Brădești, atunci când a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure. A fost izbit din plin de către un autoturism condus de un șofer în vârstă de 30 de ani.

Citeste si: Nadia Comaneci aplaudata din nou la scena deschisa. Ce a facut la Monaco de i-a lăsat pe toți cu gura căscată! E cu adevărat zeiță!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

În urma accidentului au rezultat cinci victime, toate conștiente, care au fost preluate și duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeste si: Petru Bățălan a fost eliberat condiționat de închisoare, dar ce i-a făcut unei femei însărcinate e CUMPLIT! E din nou în spatele gratiilor pentru fapta sa!

Este vorba de 3 minori de 1 an, 4 ani și 7 ani precum și de 2 femei de 28 respectiv 41 de ani.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului de 40 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI