Close sidebar
Close sidebar

Aceasta tanara a murit din cauza anorexiei. Mama ei i-a pus cadavrul intr-un geamantan si l-a aruncat in mare

O tanara in varsta de 27 de ani care lucra ca fotomodel pentru o agentie din Italia a murit din cauza anorexiei. Trupul ei a fost gasit in mare, bagat intr-un geamantan.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tanara originara din Rusia, care lucra ca fotomodel in Italia, a murit din cauza anorexiei. Mama ei i-a ascuns cadavrul intr-o valiza pe care a aruncat-o apoi in mare, in apropiere de Rimini, un oras aflat pe coasta italiana a Marii Adriatice, informeaza Le Parisien.
Informatia a fost dezvaluita in premiera miercuri de cotidianul italian Corriere della Sea. Trupul neinsufletit al Katerinei Laktionova, decedata la varsta de 27 de ani, a fost gasit pe 25 martie de un grup de pescari care au recuperat valiza din mare, in apropiere de coastele orasului Rimini.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Mama tinerei, Gulnara Laktionova, in varsta de 48 de ani, lucra ca menajera in Rimini.
O ancheta ce a fost demarata initial sub suspiciunea de crima a fost abandonata, dupa ce autopsia a permis medicilor legisti italieni sa ajunga la concluzia ca tanara murise de inanitie cu cateva zile inainte ca trupul ei neinsufletit sa fie aruncat in mare.
Mama ei s-a intors in Rusia cu putin timp inainte ca trupul fiicei sale sa fie descoperit de pescari.

Gulnara Laktionova a declarat in fata autoritatilor ruse ca a ramas in locuinta sa din Rimini in stare de soc timp de mai multe zile in fata cadavrului fiicei sale, inainte de a lua decizia ca trebuie sa il arunce in mare.
Potrivit Corriere della Sera, politistii italieni, care banuiau o crima dupa descoperirea valizei, au fost indreptati spre pista reprezentata de mama fotomodelului decedat de un amic al Gulnarei Laktionova.


Katerina Laktionova a fost spitalizata pentru scurt timp in Italia in 2015 si solicitase permisul de rezidenta in aceasta tara in luna februarie, pentru a-si continua tratamentul impotriva anorexiei, raporteaza agentia de presa ANSA. 

Sursa: News.ro 

Sursa foto: EAST2WEST NEWS

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI