Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Vladimir Draghia a fost oprit, noaptea trecuta, in statiunea Mamaia de politistii de la rutiera care l-au pus sa sufle in aparatul dragger. Vizibil ametit, actorul s-a pus pe glume dupa ce aparatul i-a aratat alcoolemia.

- Cat se pune 0,66?
- O sa vi se intocmeasca un dosar penal.
- Nu cred asa ceva! Mai bine mai suflu o data!
- Nu mai puteti sa mai suflati decat o data!
- E prima data cand mi se intampla!


Chiar daca pare greu de crezut, atitudinea sfidatoare continua. Cu gindurile cine stie pe unde, Draghia ridica stafeta la limbaj obscen.

Ca si cum nu ar fi facut suficient circ, "seriful de Romania" nu s-a oprit aici. Amuzat pana la lacrimi de isprava sa a inceput sa arate si semne obscene catre camerele de filmat.

Degeaba a incercat reporterul sa-i vorbeasca civilizat.
Vedeta se pare ca a confundat realitatea cu platoul de filmare.

Dupa ce si-a continuat rasul in hohote alaturi de tanara care il insotea. Draghia a fost escortat in masina politiei pentru a merge la sectie. Acolo a facut cunostinta cu un dosar penal de toata frumusetea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si