Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Actorul Will Smith nu mai are voie la premiile Oscar timp de 10 ani

Will Smith nu va mai avea voie să participe la Premiile Academiei în următorii 10 ani, ca urmare a lovirii peste față a comediantului Chris Rock.

Diana Puiu,

Actorul Will Smith nu mai are voie la premiile Oscar timp de 10 ani

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lovitura pe care Will Smith i-a dat-o comediantului Chris Rock în timpul ceremoniei Oscar i-a adus actorului interzicerea participării la acest eveniment timp de 10 ani.

Citeste si: Incident șocant la Oscaruri. Will Smith l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pentru că a făcut o glumă despre soția sa

„Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând cu 8 aprilie 2022, domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, fără a se limita la premiile Academiei”, a declarat președintele Academiei, citat de CNN.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: A murit actorul american Paul Herman, cunoscut mai ales pentru rolul din "Clanul Soprano"

„Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar a fost menită să fie o sărbătoare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător pe care l-a avut Will Smith pe scenă”.

Citeste si: VIDEO- Will Smith i-a prezentat scuzele lui Chris Rock pentru palma dată la ceremonia Premiilor Oscar

Will Smith i-a cerut scuze lui Chris Rock

Will Smith și-a prezentat scuzele comediantului Chris Rock într-o postare pe Instagram pentru comportamentul său la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar.

Citeste si: Cercetătorii John B. Goodenough, M. Stanley Whittingham şi Akira Yoshino, laureaţi ai premiului Nobel pentru Chimie

„Comportamentul meu la decernarea Premiilor Academiei de aseară a fost inacceptabil și ne-scuzabil”, a scris  Will Smith. „Glumele pe seama mea fac parte din jobul pe care-l am, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.”, a scrie Smith, potrivit Wall Street Journal. 

Citeste si: Premiile Oscar 2022. Cine sunt marii favoriți la câștigarea Premiilor Academiei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI