Close sidebar
Close sidebar

Actriţa Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea copil

Actriţa Anne Hathaway, 36 de ani, cunoscută din filme precum "Les Misérables şi "Diavolul se îmbracă de la Prada", este însărcinată cu al doilea copil, a anunţat ea pe Instagram, publicând un selfie alb şi negru, scrie revista People.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu este pentru un film...#2", a scris actriţa, făcând aluzie la faptul că nu a fost uşor să rămână însărcinată. 

"Să lăsăm glumele deoparte, pentru orice persoană care trece prin infertilitate şi iadul conceperii, vreau să aflaţi că nu a fost uşor cu niciuna dintre sarcinile mele", a adăugat actriţa. 

Citeste si: Medicii credeau că este gravidă și au vrut să-i facă cezariană! Ce au descoperit este halucinant

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Hathaway şi Adam Shulman, care s-au căsătorit în septembrie 2012, mai au un copil, pe Jonathan Rosebanks, născut în martie 2016.

Actriţa americană a devenit cunoscută pe plan internaţional cu rolul interpretat în filmul ”Prinţesa Îndărătnică/ Princess Diary” (2001) şi continuarea acestei comedii romantice, lansată pe marile ecrane în 2004. S-a remarcat apoi în roluri dramatice, precum cele din ”Experienţe extreme/ Havoc” (2005) şi ”Brokeback Mountain- O iubire secretă” (2005), însă a revenit la comediile romantice, jucând în ”Diavolul se îmbracă de la Prada/ The Devil Wears Prada” (2006), ”Jane/ Becoming Jane” (2007) şi ”Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs” (2010).

Citeste si: Șocant! Malformații craniene în urma utilizării excesive a telefonului mobil

A impresionat cu rolul atipic din ”Rachel se mărită/ Rachel Getting Married” (2008), pentru care a fost nominalizată la Oscar şi la Globul de Aur, şi s-a revanşat în 2013, câştigând ambele trofee, cu rolul din ”Mizerabilii/ Les Misérables”. A făcut alte roluri importante în filme precum ”Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland”, ”Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises” şi ”Interstellar: Călătorind prin univers”.

A apărut în drama "The Last Thing He Wanted", produsă de Netflix. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI