Close sidebar
Close sidebar

Acum 11 ani, biserica lui Cristian Pomohaci a ars din temelii! Locuitorilor din Mosuni le-a fost prevestit necazul?

Cristian Pomohaci, preotul caterisit saptamana trecuta, dupa ce a fost acuzat de hartuirea sexuala a unui minor, a fost parohul localitatii muresene Mosuni din 1999.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parohia avea doua biserici ortodoxe, in ambele slujind alternativ Cristian Pomohaci. Pana in 15 august 2006, cand in urma unui incendiu devastator, biserica din Veta, construita in mare parte din lemn, a ars pana la temelii. 

De atunci, Cristian Pomohaci a tinut slujbele doar in biserica din Mosuni, pe care a modernizat-o si a marit-o, in acelasi timp cu reconstructia lacasului de cult ars.
De asemenea, conform site-urilor crestine, langa biserica din Mosuni, fostul parinte a construit o anexa in care “sta de vorba cu credinciosii”. 

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță furtuni și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de vineri, 13 septembrie 2024- kanald.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

De mai bine de 30 de zile, Cristian Pomohaci a fost oprit de la slujire, iar vinerea trecuta, Arhiepiscopia din Alba Iulia a anuntat decizia de caterisire a lui, adica de scoatere din randul preotimii.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI