Terienii, căci așa se numesc cei care imită necuvântătoarele, sunt în special elevi de liceu, iar comportamentul lor îi alarmează pe părinți, profesori și psihologi.

Aceasta este o tânără din București care a umplut Tik-tok ul cu videouri în care e deghizată în pisică.

Este o teriană, adică imită animale și merge chiar în mediul lor natural, de exemplu s-a filmat în albia unui râu precum o felină.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Tinerii care se identifică cu animalele sunt tot mai mulți la noi în țară și se caută unii pe alții pe rețelele de socializare.

Măștile cu pisici, iepuri, vulpi și alte animale sunt la mare căutare în magazinele de la noi.

Mască de vulpe, coadă de pisică pentru costum sau set de urechi cu zgardă și coadă de pisică- așa sună ofertele pe internet când vine vorba de astfel de costume.

Prețurile variază de la 17 lei și pot ajunge până la câteva sute de lei în funcție de cât de complex este costumul.

Acest fenomen a adus îngrijorare în rândul părinților, fapt pe care îl recunosc chiar tinerii deghizații în animale.

"Din perspectivă psihologică, vorbim despre un fenomen regresiv. Reduce psihicul la acest nivel primar, la nevoi primare- somn, mâncare și sexualitate", spune Ana Boalcă, psiholog.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si