Close sidebar
Close sidebar

Adapostul de la Balotesti este un adevarat lagar de caini. Este inuman ce se intampla acolo cu bietele animale

Alt adapost public pentru cainii fara stapan, alte imagini de cosmar. Astazi colegul meu Daniel Nicolaina si Kola Kariola au ajuns la Balotesti, unde bietele animale se mananca intre ele de foame. Dovada este chiar un cadavru pe care mai mulţi caini l-au devorat. ##VIDEO41963##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

De ce oare se mai numesc adaposturi daca in realitate sunt adevarate lagare de externinare? Sa fie oare pentru banii publici obtinuti de la primarie?

Imediat cum au vazut camerele de filmat, persoanele din interior au pus lacatul pe poarta chiar daca era program de vizita.

Ce face politia in tot acest timp?


Angajatii robotesc de zor in interior. Nu stim ce fac. Pot sa ascunda cadavrele, pot sa stearga urmele unei posibile infractiuni caci nimeni nu-i poate opri!

Dupa cateva zeci de minute la fata locului au venit mai multi reprezentanti ai politiei.

-Doamna, uitati-va putin. Doamna, uitati-va putin! Se mananca intre ei. Inauntru sunt niste cadavre doamna. am luat mancarea cainilor de la gura. Cum e posibil. Pai daca inauntru noi solicitam interventia politiei sa prelevam niste probe sa le ducem pentru necropsie sa vedem cauza mortii animalelor, cum nu ne lasati.
Ascundeti probele de noi? Nu ca nu va lasam noi...

Nici cu reprezentantii DSV nu am putut sa intram. Se pare ca ordinul patronului de adapost este peste interesul si banul public.

-Noi aparam interesul public. Pai deschideti poarta sa fie transparent. Sa va deschid poarta nu pot eu ca nu sunt proprietarul adapostului. Pai da e platit din bani publici.
Stiu, Dar nu cu mine trebuie sa discutati asta. Alta intrebare. cine autorizeaza acest adapost? Directia Sanitara Veterinara.

-Are cabinet veterinar in incinta si sala de chirurgie? Are!

Dupa ce facut o verificare pe repede inainte cu usile inchise reprezentantii DSV au alt raspuns.

-Exista cabinet veterinar functional aici? au contract cu un cabinet veterinar. Nu au aici...Aici
nu au? Nu!

-Maine sunt chemati cu documente pentru ca nu au documente aici si va asigur eu ca se vor lua masuri legale care pot sa mearga pana la inchiderea adapostului....

Daca vor lua sau nu masurile legale ramane sa aflam. Asociatia Kola Kariola s-a oferit sa preia toti cainii din adapost. Vedeti tot ce s-a intamplat luni la rubrica Salvam Suflete!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI