Close sidebar
Close sidebar

Scene șocante într-o baie publică. Un tânăr de 19 ani a murit sub privirile părinților

Un tânăr de 19 ani a murit într-o baie publică de lângă o plajă din Italia. Părinții tânărului au privit neputincioși întreaga scenă.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O moarte șocantă a avut loc într-o baie din apropierea insulei Polvese din Italia. O familie fericită a plecat la plajă, însă o întâmplare sumbră le-a întunecat viața. Adelin Petru Bogasiu Hazaparu, în vârstă de 19, și-a pierdut viața într-un accident stupid în interiorul unei toalete publice.

Citeste si: Si-a batut fetita de 2 ani pana la moarte

O zi de relaxare obișnuită a devenit fatidică.  Adelin Petru Bogasiu Hazaparu a mers cu părinții pe insula Polvese, Lacul Trasimeno. Ei s-au distrat ore în șir. Înainte de a merge acasă, un mic accident i-a adus sfârșitul băiatului.

Părinții tânărului de 19 ani au privit îngroziți cum își pierd fiul și nu pot face nimic.

Citeste si: O fetiță de 2 ani, moartă în condiții suspecte. Părinții spun că cea mică s-ar fi înecat, însă medicii au descoperit că era plină de vânătăi

Tânărul, de 19 ani, a murit într-o baie comună

Adelin Petru Bogasiu Hazaparu este un român rezident în Bevagna, din provincia italiană Perugia. El a plecat cu părinții și sora mai mică pe insula Polvese, Lacul Trasimeno, pentru o zi de relaxare.

Ei nu știau ce tragedie imensă îi așteaptă la plecare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Când mergeau spre casă, Adelin s-a dus la baia publică de pe plajă unde și-a găsit sfârșitul. În momentul în care a pășit în încăpere, chiuveta de ceramică a căzut și s-a spart în mai multe bucăți. Astfel i-au secționat lui Adelin artera femurală și i-au provocat o hemoragie uriașă. Băiatul a fost descoperit de un bărbat care a intrat la câteva minute după el. Când a văzut ce se întâmplă a chemat ajutoare imediat.

Citeste si: VIDEO| O polițistă s-a sinucis de singurătate. Bilet cutremurător de adio!

Vestea a fost răspândită imediat. Până la intervenția echipajelor de salvare, o tânără asistentă care se afla la plajă a sărit imediat în ajutorul lui Adelin. Părinții se rugau disperați ca fiul lor să fie salvat.

„Am intrat în acea baie pentru că am auzit strigătele disperate ale unei femei. Era la pământ într-un lac de sânge, încă viu, dar începea să leșine, iar lângă el se afla chiuveta spartă. Au sosit două fete, una dintre ele a spus că este asistentă medicală 118, știa ce să facă. Am presat puternic rana cu prosoapele. Am acea imagine în cap și mă gândesc la părinții care erau acolo și sperau că fiul lor va fi salvat", povestește unul dintre martorii care au încercat să îl ajute pe Adelin.

Tânărul care a murit într-o baie publică. [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Echipajele de salvare au ajuns la fața locului și au încercat să-l salveze pe tânăr. El se afla într-o baltă de sânge. Medicii au început să îi facă imediat o transfuzie, chiar la fața locului. Acesta a fost transportat în regim de urgență la spital unde medicii au depus eforturi uriașe pentru a-l salva.

Citeste si: Reyyan, in pericol de moarte?! Aflati ce se va intampla MARTI, 13 iulie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Tânărul Adelin a pierdut lupta cu viața la spitalul Santa Maria della Misericordia, din Perugia. Familia băiatului este în doliu și nu-și poate reveni din șoc. „La început nu am înțeles de unde provenea tot acel sânge- continuă relatarea martorului- deoarece rana se afla în spatele coapsei. Și am rămas cu el tot timpul apăsând pe rană, așteptând ajutor. O așteptare care mi s-a părut infinită”, a mărturisit bărbatul care a anunțat imediat echipajele de salvare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI