Close sidebar
Close sidebar

Adelina de la Puterea Dragostei, dezvăluiri șocante despre Maria! „Vreau să stai pe lânga Marinescu...”

Se pare că la sfarsitul acestei saptamani, linistea se asterne in casa Puterea Dragostei. Concurentii au o atitudine aparent mai optimista, deoarece romantismul ia amploare si dragostea pluteaste in aer.

Alina Raducu,

Adelina de la Puterea Dragostei, dezvaluiri șocante despre Maria! „Vreau să stai pe lânga Marinescu...” [Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ultimul timp, Maria si Marinescu incearca din răsputeri sa mai dea o sansa relatiei lor si par din ce in ce mai apropiati si doritori să mai formeze din nou un cuplu in casa iubirii. Ramane insa de vazut daca vor reusi sa mai dea o inca o sansa povestii lor de dragoste, fara orgolii si gelozii.

În editia de miercuri a avut loc un moment plin de romantism in casa Puterea dragostei. Radu a incercat sa se apropie mai mult de Aurora, cea mai noua concurenta din emisiune, insa gesturile pasionale fata de blondina au starnit gelozia in inima Adrianei, care s-a înfuriat si a plecat in culise pentru a se calma.

Citeste si: O concurentă de la Puterea Dragostei este acuzată că a venit doar pentru bani în emisiune: ”Am iubit acasă!”

Adelina, dezvaluiri incredibile despre Maria. Ce se întâmplă între ea și Marinescu?

In editia de joi a emisiunii, însă, Puterea dragostei, lucrurile au luat o întorsătură, astfel au reizbucnit certuri aprinse intre unii dintre concurenti. Tensiunile si-au facut aparitia mai intai intre Aya si Codrut.

Mai apoi au intervenit si Andrei si Alexandra, incarcand sa vină cu noi dezvaluiri. Cea care a parut mai hotarata ca oricand sa dea cartile pe fata a fost Alexandra, care a amenintat-o pe Aya ca va spune tot ceea ce stie despre trecutul ei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Adelina de la Puterea Dragostei, dezvaluiri șocante despre Maria! „Vreau să stai pe lânga Marinescu...” [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Despre cine este vorba?

În ediția de astăzi, însă, se reaprinde flacăra romantismului si iubirea par sa castige din nou teren in randul unor concurenti.

Recent, Alexandra a decis sa ii mai dea o sansa lui Codrut si s-au reapropiat, iar de aceasta data, Maria si Marinescu vor fi cei care au de gand sa lase trecutul in urma si sa o ia de la inceput si sa isi spuna reciproc ceea ce au pe suflet.

Insa intentiile de impacare dintre Maria si Marinescu vor fi la un pas de a se spulbera deoarece Adelina, care pana de curand se pretindea buna prietena a Mariei, va face o dezvaluire socanta, menita parca sa le distruga orice sansa de a se impaca.

Citeste si: Nicos de la „Puterea Dragostei” rupe tăcerea despre foștii săi colegi din emisiune. Dezvăluiri incendiare

Adelia dezvăluie la un moment dat ca Maria i-ar fi cerut sa se apropie in continuare de Marinescu, cu copul de a-i oferi un motiv intemeiat de a se desparti definitv de el si de a pleca acasa. Rămâne de văzut, însă ce se va întâmpla între cei doi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI