Close sidebar
Close sidebar

Adriana, femeia care cantarea 207 kilograme a slabit! Arata spectaculos acum! Afla aici povestea ei, dar si a altor femei obeze

Viata i s-a schimbat ,total ,din momentul in care kilogramele au inceput sa se topeasca. Vorbim despre Adriana, femeia care la 39 de ani cantarea 207 kilograme. Statea cu spaima ca, greutatea ei.. uriasa ii va lasa ,pe copii, fara mama. Nici sa se miste.. nu putea, daramite sa ii creasca. Astazi, Adriana este un alt om. ##VIDEO5601##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici nu visa ca viata i se va transforma asa de mult. In urma cu 9 luni se uita in oglinda si se ruga sa o mai lase Dumnezeu sa traiasca pentru cei doi copilasi pe care ii are. Si rugile i-au fost ascultate.  

Acum se poate apleca si marea ei bucurie este ca nu isi mai pune copiii sa o ajute. Poate face orice singura.

A pastrat numai o rochie. Cea cu care a mers la operatie. Se uita la ea si inca nu ii vine sa creada ca a reusit sa scape de greutatea a doi oameni.

Ochii ii stralucesc si este numai un zambet. I s-a implinit visul cel mare: poate merge la serviciu. Si mai mult, sotul s-a intors acasa, iar copiii abia asteapta sa mearga cu ea la plimbare. "De cand m-am operat, casa mea, familia mea s-a schimbat.
Sotul meu ma iubeste si copiii imi spun mami hai ca avem sedinta la scoala."
, povesteste femeia cu lacrimi in ochi.

Dar Adriana lupta. Nu se da batuta. Abia acum a inteles ce inseamna cu adevarat sa traiesti.

 

EA NU ESTE SINGURA FEMEIE CARE A SLABIT! POVESTEA DOAMNEI LENUTA ESTE LA FEL DE FASCINANTA!

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro


Doamna Lenuta cintarea, la sfirsitul anului 2014, peste 250 de kilograme! Era la un pas, de moarte, iar cei 3 copii- la un pas sa ramina singuri.. pe lume. Aceasta femeie a reusit sa devina, un exemplu de curaj si ambitie, pentru oricine! A slabit, 140 de kilograme intr-un an si jumatate. Niciun sacrificiu nu a fost mai mare, decit dragostea pe care le-o poarta, copiilor ei, pentru care vrea sa traiasca!

Sunt imaginile uneia dintre cele mai complicate interventii ale pompierilor- in noiembrie 2014, doamna Lenuta era la un pas de moarte.

Suferea de obezitate morbida, iar povara kilogramelor era atat de mare incat targa ambulantei a fost la un pas sa se rupa.

Biata femeie a fost transportata in fotoliu. Odata ajunsa la spital, medicii au constatat ca acul cantarului trecea de  250 de kilograme.

Astazi, la aproape un an si jumatate de la episodul care avea sa-i marcheze viata, doamna Lenuta zambeste din nou.Doamna Lenuta are acum 114 kilograme, cu 140 mai putin decat in noiembrie 2014. Cum a reusit? Printr-o ambitie extraordinara si o dieta de la care n-a facut rabat o zi! Nu mai pofteste la bucatele gustoase de odinioara. A fost nevoie de ani intregi de chin, ca sa invete ca mult mai importanta e sanatatea.

Acum, doamna Lenuta si-a recapatat nu doar increderea in ea, ci si frumusetea. Ii e mai mare dragul sa se machieze chiar si cand face treaba prin casa... Iar bijuteriile nu-i lipsesc de pe degete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI