Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, a dezvăluit cum își va petrece sărbătorile, desigur, alături de fiica sa, Eliza.

Cele două nu își permit să aibă parte de sărbători exclusiviste, iar Adriana Iliescu a dezvăluit că nu o să părăsească Capitala din cauza lipsei banilor. Cu toate acestea, cele două sunt împăcate cu decizia lor.

Citește și: Ce notă a obținut la Bacalaureat fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza a fost șefă de promoție

Adriana Iliescu și Eliza, sărbători grele, dar frumoase

Lipsa banilor îi creează neajunsuri reale fostei profesoare Adriana Iliescu și fetiței sale, studentă la două facultăți în București. Chiar și așa, cele două sunt sigure că se vor distra de sărbători anul acesta, mai ales că le vor petrece împreună, acasă, în București.

Oricum, Adriana Iliescu s-a pregătit temeinic pentru sărbătorile care aproape au trecut. Cea mai bătrână mamă din România, alături de fiica ei, au făcut curățenie generală pentru a intra în Noul An  așa cum se cuvine. Vedeta culinară de pe masa de sărbători a celor două sunt chiar tradiționalele sarmale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Pensia pe care o încasează Adriana Iliescu. Ce bani ia cea mai bătrână mamă din România

„O să facem curat în toată casa pentru Sărbători, nu plecăm din București. Nu avem bani de cheltuit. Crăciunul este despre liniște, credință și Nașterea Domnului. Eliza mă ajută cu tot ce este nevoie…la curățenie, dar și la mâncare”,  a

declarat Adriana Iliescu pentru click.ro

„Eliza nu se ferește de muncă. Noi nu facem multă mâncare. De exemplu, o să pregătim vreo 30 de sarmale și ne ajung vreo două zile. Mâncăm cam trei – patru sarmale la o masă. Nu putem mânca mai multe. Am făcut un calcul și o caserolă de carne tocată este în jur de 15 lei, ne mai trebuie orez, condimente. Nu este mare lucru.  Nu o să cheltuim mult. O să facem și cozonac, bineînțeles, dar mai mult, pentru noi două treaba aceasta este ca o distracție, nu o vedem ca pe greutate. Dacă nu o să ne iasă cozonacul așa cum trebuie o să mergem să cumpărăm un cozonac din magazin și asta este”,  a mai spus aceasta.

Citește și: Incredibil! Un bărbat s-a dat drept fiul unei bătrâne și i-a cerut suma de 15.000 de euro

Eliza, micul ajutor al Adrianei Iliescu

Relația dintre Adriana Iliescu și Eliza, fiica sa, este una foarte strânsă. Cele două se respectă și se iubesc necondiționat, astfel încât, la nevoie, Eliza o ajută pe mama ei cu orice poate, chiar dacă facultatea îi ocupă o mare parte a timpului.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

„Eliza este bine, are foarte mult de lucru în perioada aceasta, mai ales că este studentă la două facultăți.
Învață, pregătește proiecte frumoase. Sunt o mămică mândră. Se mai plimbă și ea uneori, are timp pentru dânsa, normal, mai iese la un suc prin oraș cu colegii”,  a mărturisit Adriana Iliescu.

Citește și: Eliza Iliescu, studentă la două facultăți de renume. Mama sa nu își permite să plătească taxele de studiu: „Vom lua și un credit”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si