Află acum ce trebuie să faci pentru a ajunge mereu la timp la aeroport atunci când zbori din București

Mulți oameni au obiceiul nesănătos de a-și începe concediul cu stres, mai ales dacă pleacă în străinătate.

marți 26 martie 2024 , 11:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mulți oameni au obiceiul nesănătos de a-și începe concediul cu stres, mai ales dacă pleacă în străinătate. Cel mai des întâlnit motiv pentru îngrijorare este cel legat de zbor. Românii sunt speriați să nu întârzie la aeroport, de aceea aleg să ajungă mult mai devreme și să piardă timpul în apropiere. Pe lângă acest factor se numără și stresul cu actele, biletele sau bagajele. Ceea ce ar trebui să fie începutul unei perioade de detașare și relaxare, devine încă un motiv de stres.

Renunță la stresul dinaintea plecării în concediu

Cu siguranță știi ce înseamnă stresul dinaintea unui zbor. Parcă atunci când pleci cu mașina nu este atât de multă presiune, chiar dacă ai un drum lung de parcurs. Totuși, zborul este o variantă mult mai convenabilă de care trebuie să profiți. Timpul petrecut pe drum este mai scurt și poți ajunge mult mai repede la destinații îndepărtate. De asemenea, ai posibilitatea de a te odihni pe timpul călătoriei. Pentru a evita orice motiv de stres, mai jos vei găsi câteva recomandări care te vor ajuta să ajungi mereu la timpul potrivit. Vei evita astfel să pleci mult prea devreme de acasă pentru a fi sigur că nu vei întârzia.

1. Folosește mașina

Mulți oameni se feresc, din diferite motive, să utilizeze propriile mașini până la aeroport atunci când urmează să zboare către o destinație anume. Alternativele nu sunt chiar cele mai potrivite dacă stai un pic să te gândești. Până găsești un prieten dispus să te ducă vei pierde mult timp. Taxiul îți va lua probabil mulți bani, iar traficul va fi o problemă și pentru acesta. Mulți evită să meargă cu mașina personală la aeroport pentru că se gândesc că nu au unde să o lase după aceea. Află că poți beneficia de acces la parcare Otopeni prin park4fly.ro, la un preț foarte avantajos. Doar prin câteva click-uri poți introduce perioada în care vei lăsa mașina parcată și vei afla prețul aferent. Poți rezerva locul din timp și să tai o grijă de pe listă. Ba mai mult, vei putea circula în propriile condiții și în confortul cu care ești obișnuit până la aeroport și, după aceea, înapoi acasă.

2. Verifică traficul

Cea mai mare problemă pe care o ai atunci când trebuie să ajungi undeva la o anumită oră este traficul. De aceea, este bine să te informezi din timp despre starea acestuia. Dacă ești din București poți folosi diferite rute ocolitoare pentru a evita aglomerația. Odată ce știi situația despre trafic îți poți planifica eficient traseul până la aeroport.

3. Verifică bagajul cu o seară înainte

Un detaliu important pe care trebuie să îl iei în calcul este reprezentat de verificarea bagajului cu o seară înainte. Nu te rezuma doar la bagajul de cală, verifică și ceea ce ai asupra ta. Fii atent să nu uiți vreun act important sau un accesoriu indispensabil.

Prin urmare, este important să renunți la stresul dinainte de concediu și să te asiguri că te vei bucura pe deplin de această perioadă la care visezi de mult. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat... Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal
spotmedia.ro
De ce UE nu-l poate opri pe Viktor Orban De ce UE nu-l poate opri pe Viktor Orban
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si