Mama agresorului retinut are 65 de ani si a fost la un prag sa lesine cand s-a trezit cu politia in casa. Nici pana la acest moment, femeia nu poate sa creada ca baiatul ei a fost capabil de o asemenea violenta.

Mama: "El este baatul dumneavoastra? Da, da!. El este unul dintre cei care au batut-o f rau pe jandarmerita! Da, dar nu este adevarat"

Barbatul este casatorit si are si o fetita de 8 ani. Locuieste impreuna cu sotia, fiica si mama lui, intr-o casuta care este inca in construictie. Pana ieri, batrana nici nu stia ca fiul sau a fost, vineri seara, la proteste.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mama: "El de la serviciu s-a dus acolo si pe la 12 jumate, 1, a venit acasa. Si-a facut dus sia aplecat la culcare. Pana aseara cand m-am uitat pe telefon, ca mi-a aratat un vecin, nu am stiut absolute nimic!"

Tanarul lucreaza de 15 ani la o firma de telecomunicatii si este vazut ca un baiat linistit si familist convins.

Nici macar rudele sale nu poate explica in niciun fel modul in care acesta este surpins acesta, in imaginile de vineri seara.

Verisoara agresorului: "Cum explicit? Sincer, nu stiu! Deci nu stiu! Crezi ca aluat pistolul? Nu! A gasit politia ceva in casa? Nu, va arat procesul verbal!"

Pe numele tanarului a fost emisa ordonanata de retinere si urmeaza sa fie emis si un mandat de arestare preventiva. Este acuzat de sustragere de arma si tulburarea ordinii si linistii publice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si