Close sidebar
Close sidebar

Ai văzut-o pe Georgiana? Dacă DA, sună de URGENȚĂ la Poliție! Ce a făcut tânăra de 18 ani din Plopeni? Familia e disperată!

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Este alertă în Prahova, după ce o adolescentă de 18 ani a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia a anunţat autorităţile, iar tânăra este căutată peste tot.

Potrivit ph-online.ro, Sava Georgiana Larisa, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar de acasă, din Plopeni, dar nu s-a mai întors. În ziua în care a plecat purta o geacă de culoare albastru deschis, blugi de culoare albastră și încălțată cu pantofi sport de culoare neagră.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Semnalmente Sava Georgiana Larisa: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate aproximativ 60 kilograme, păr lung drept, vopsit blond, ochi căprui.

Oricine are informaţii despre unde ar putea fi Sava Georgiana Larisa este rugat să se prezinte de urgenţă la cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI