Aisa a împlinit vârsta de 27 de ani, iar producția a venit cu un cadou inedit, dar nu înainte ca aceasta să rezolve o sarcină.

Ce cadou a primit Aisa în ediția de astăzi

Pentru a se bucura de cadou, Aisa a fost nevoită să completeze cuvintele lipsă din primul ei discurs în ” Casa Iubirii”.

Citește și: Alina de la ”Casa Iubirii” a provocat-o pe Simina Loica la luptă în cușcă

Aisa a rezolvat sarcina și a fost liberă de a se bucura de cadoul ce o aștepta în camera roșie. Când a pășit în camera roșie a fost întâmpinată de băieții care i-au cântat la mulți ani.

Băieții au mers în casa fetelor pentru a se bucura de tort, iar Aisa a putut deschide cadoul. Spre surprinderea și bucuria ei, concurenta a primit vopsea de păr, nuanța roșcat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Lacrimi vărsate de Lorena în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat în camera roșie cu Marinel

Pentru că a fost o zi specială pentru ea, Aisa a avut dreptul de a chema doi băieți în camera roșie, pe Patrick și pe Laurențiu.

Lorena susține că Marinel nu este așa cum ea și-a imaginat

Ieșind din camera roșie, Lorena a început să plângă și le-a dezvăluit fetelor că Marinel nu este așa cum ea credea și că își arată adevărata față.

Citește și: Aisa este deranjată de glumele lui Patrick. Ce a avut roșcata să-i reproșeze

”Asta e problema, că eu nu știu care e valoarea mea”,   a spus Lorena.

Marinel a văzut lacrimile Lorenei și se declară neputincios, acesta a susținut că nu poate forța nimic dacă nu a simțit acel ceva de la început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si