Cel mai frumos lucru în legătură cu sosirea primăverii este că putem să ne descoperim puțin. Iar pentru acele zile în care soarele nu este prea capricios, rochiile colorate sunt de actualitate! Și ce poate fi mai jovial și mai festiv decât niște rochițe pentru fetițe, înflorate, colorate sau brodate? 

Ce model de rochie alegi pentru fetița ta?

Pentru a evita o răceală la începutul primăverii, alege modele mai groase, cu mâneci lungi sau medii.

Dacă alegi o rochie mai subțire sau cu mâneci scurte este posibil să fie nevoie să ai nevoie de un cardigan deasupra. Când este puțin mai cald, alege modele fără bretele, cu mâneci scurte, cu volane sau rochii cu mâneci 3/4, de exemplu.

În ceea ce privește țesăturile, te sfătuim să optezi pentru țesături groase și călduroase pentru începutul primăverii, cum ar fi bumbacul, inul sau catifeaua. Pentru zilele mai călduroase, optează pentru țesături mai ușoare, cu voal, dantelă sau broderie anglaise. Numeroase sunt mamele care au o slăbiciune pentru rochiile din bumbac, care sunt pe cât de ușor de purtat, pe atât de confortabile. Fetița ta va putea să se joace, să alerge, să se miște în voie... Fără să riște să își șifoneze sau să își strice noua ținută!

În ceea ce privește croielile, ai de asemenea de unde alege: volane, gulere Claudine, croieli drepte, croieli evazate, nasturi în față, volane, mâneci strânse...

Există un model ideal pentru fiecare. Pentru ocazii mai formale, te poți baza pe o selecție bogată de rochii elegante pentru ceremonie.

Flori, volane și culoare: descoperă cele mai frumoase rochii de primăvară

În ceea ce privește stilul, modelele colorate sunt în trend anul acesta. Dungile marine, motivele florale în stil Liberty, imprimeurile Wax, broderiile cu plante, bulinele mici, florile... Totul este permis! Nu ezita să adopți modele pe cât de colorate, pe atât de capricioase, atât timp cât fetiței tale îi plac, asta e cel mai important.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, în această primăvară vor fi la mare căutare și rochițele din denim, care sunt atemporale și inevitabile: fie că sunt cu volane, drepte, evazate sau brodate, rochiile din denim sunt întotdeauna perfecte cu o pereche de teniși, balerini sau sandale.

O altă tendință în această primăvară este pentru rochița de culoare galbenă. Motivul este unul cât se poate de simplu: se găsește absolut peste tot, de la micii creatori de modă pentru copii, la marile branduri de prêt-à-porter.

Rochiile pentru fetițe sunt pur și simplu adorabile, de cele mai multe ori este greu să alegi una singură. Indiferent dacă ai experiență sau ai devenit mămică recent, rochița nu trebuie să lipsească din garderoba unei fetițe pentru că este potrivită oricărei ocazii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Așadar, care rochie îți va topi inima în această primăvară?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si