Close sidebar
Close sidebar

Alegeri prezidenţiale 2019. S-a stabilit data. Când mergem la vot

Alegeri prezidenţiale 2019. Președintele AEP Constantin-Florin Mitulețu Buică a declarat, marți, că a avut o discuție cu premierul Viorica Dăncilă, iar alegerile prezidențiale urmează să se desfășoare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alegeri prezidenţiale 2019. Președintele Autorității Electorale Permanente a precizat că a avut o discuție, luni seară, cu șeful Executivului, despre acest subiect. Decizia va fi luată printr-o Hotărâre de Guvern, care a fost pregătită de AEP, Ministerul Afacerilor Interne (MAI) fiind co-inițiator al documentului.

Citeste si: Legea privind votul în diaspora a fost adoptată de Senat

Alegeri prezidenţiale 2019. Documentul va fi trimis, marți, de către AEP la MAI.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iohannis: Sunt preşedintele României şi vreau să rămân preşedintele României, şi nu al Consiliului European

Alegeri prezidenţiale 2019. Actul normativ ar putea fi adoptat de Guvern, în ședința de săptămâna viitoare, a mai spus Constantin Buică, pentru Mediafax.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI