Update 15.45: Aeropotul din Nisa a fost evacuat partial din motive de securitate, dupa ce s-a gasit un bagaj suspect. Sute de oameni nu-si pot lua bagajele.

Alerta cu BOMBA in cartierul ucigasului din Nisa
Dupa perchezitiile din apartamentul autorului atacului din Nisa, vecinii au alertat politia, anuntand ca este o alerta cu bomba.
Potrivit publicatia franceza LeFigaro scrie ca in cartierul in care statea atacatorul a fost semnalizata o alerta cu bomba.
Politia a facut perchezitii astazi la domiciliul barbatului. Vecinii l-au descris pe acesta ca fiind un barbat aproape depresiv si rau.

 

Potrivit publicatia franceza LeFigaro scrie ca in cartierul in care statea atacatorul a fost semnalizata o alerta cu bomba.Politia a facut perchezitii astazi la domiciliul barbatului. Vecinii l-au descris pe acesta ca fiind un barbat aproape depresiv si rau.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si