Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj au declarat, vineri, pentru News.ro, ca mai multe echipaje intervin la Salina Turda pentru salvarea unor turisti ramasi blocati in roata panoramica. 
 
”Initial au fost 12 persoane, colegii au reusit sa coboare noua persoane care sunt in siguranta. Mai sunt in roata trei persoane- doi copii si un adult”, au precizat reprezentantii ISU Cluj. 
 
Potrivit acestora, se asteapta sosirea alpinistilor care vor remedia problema si apoi roata va fi pusa in functiune, abia atunci urmând a ajunge jos cele trei persoane care se mai afla in roata.  
 
Reprezentantii ISU CLuj spun ca problema a aparut dupa ce usa unei nacele a ramas deschisa, nu se stie daca din vina unor turisti sau a angajatilor, si s-a blocat intr-unul dintre echipamentele rotii. 
 
Pentru a nu se defecta complet roata, dar si pentru a nu se bloca total aceasta a fost oprita preventiv, persoanele ramase in ea fiind salvate de catre pompieri. 
 
Potrivit site-ului oficial al Salinei Turda, roata panoramica ofera turistilor o imagine de ansamblu asupra intregii mine.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si