Close sidebar
Close sidebar

Alessandra Stoicescu, mesaj emotionant pentru noul primar al Capitalei: "Nu puteam sa avem nasi mai buni! Gabi imi este aproape ca o sora de foarte multi ani! Sunt tare mandra de ea!"

Alessandra Stoicescu si Gabi Firea nu sunt numai prietene la catarama, ci si rude.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

In dorinta de a-si manifesta sprijinul pentru noul primar al Capitalei, Alessandra Stoicescu, prezentatoare tv, a postat un mesaj emotionant despre Gabriela Firea, fosta ei colega de trust si nasa de cununie. "21 Iunie 2013- 7 Iunie 2016. Aproape 3 ani în care Gabriela Firea şi Florentin Pandele ne-au fost aproape în orice moment important, au fost cei mai buni prieteni! Nu puteam să avem naşi mai buni. Gabi îmi este aproape ca o soră de foarte mulţi ani. Sunt tare mândră de ea şi ştiu că mulţi dintre voi veţi descoperi în ea un excelent manager şi un om adevarat şi frumos. Bravo, dragii noştri. Succes!", a scris Alessandra, postand si o fotografie de la cununia ei cu Sergiu Constantinescu, de acum trei ani, eveniment la care Gabriela Firea si Florentin Pandele au fost nasi.


Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI