Close sidebar
Close sidebar

Alex Zănoagă îi dă replica lui Jador! Fostul concurent de la Puterea Dragostei vorbește și despre relația cântărețului

Alex Zănoagă, invitat în platoul WOWbiz.ro, i-a dat replica lui Jador de la Puterea Dragostei.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Alex Zănoagă a reacționat după live-ul în care Jador spune că Simina s-a întâlnit cu el în timp ce era însărcinată cu Alex.

Mai mult decât atât, artistul a mai făcut o serie de mărturisiri din intimitatea cuplului Alex-Simina, lucruri ce ar trebui să le cunoască doar ei.

Citeste si: Carmen de la Sălciua neagă despărțirea de Culiță, însă adevărul ar fi cu totul altul: "Ea a greșit. Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine?"

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Declarația tăioasă a Loredanei Chivu, după ce Jador de la Puterea Dragostei a spus că a mers cu ea la hotel: "Doamne ferește! Nu există"

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra de la Puterea Dragostei, despărțiți după ce au plecat din competiție

"Minte lumea că nu este cu ea, dar când o sa-i crească burta o să se vadă burta", spune Zănoagă de la Puterea Dragostei.

"Melodia cu în curând o să fim trei poate este pentru iubita lui, cea cu care este de 6 ani", a spus Raju de la Puterea Dragostei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI