Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Grădina Botanică găzduiește o expoziție spectaculoasă de lumini

„La prima vedere, pare că sunt într-o lume desprinsă din povești. „Alice în Țara Minunilor”, aceasta este tematica expoziției găzduită de Grădina Botanică din Capitală. Dar alături de mine este Paulina Anastasiu, care ne va spune mai multe informații. Vă rog să ne prezentați această expoziție și să ne spuneți de ce ați vrut să aduceți o astfel de tematică aici în Grădină Botanică?”

Paulina Anastasiu, reprezentant Grădina Botanică: „Expoziția aceasta ilustrează minunata poveste a lui „Alice în Țara Minunilor”. Sunt scene diferite din povestea lui Alice pe care o să vă lăsăm să le descoperiți singuri. De asemenea, veți fi încântați să descoperiți și cel mai lung tunel de lumini decorative, tunel care are în jur de 200 de metri și este decorat cu 320.000 de leduri.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cât trebuie să plătim pentru un bilet de intrare?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Paulina Anastasiu, reprezentant Grădina Botanică: „Taxele sunt diferite. Variază în funcție de categoria în care se încadrează fiecare vizitator. Prețurile ncep de la 44 de lei.”

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  „Ați avut mulți vizitatori până acum?”

Paulina Anastasiu, reprezentant Grădina Botanică: „Da, au fost 2 weekend-uri pline, care ne-au adus peste 10.000 de vizitatori, dar și seriile din cursul săptămânii sunt destul de aglomerate.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si