Erik ar fi trebuit sa implineasca peste doua zile 13 ani, dar in loc sa-l sarbatoreasca, parintii privesc cele trei urne cu cenusa baiatului, care vor fi imprastiate pe diversi munti. Trupului baiatului a fost incinerat, parinitii lui luand decizia ca acesta trebuie dus pe varfuri inalte, asa cum i-a placut sa si traiasca. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Mama lui Erik a anuntat acum ca baiatul va fi decorat post-mortem cu titlul de “Cetatean de onoare” al Brasovului, la propunerea scolii “Diaconu Coresi”, unde el a fost elev.
Cele mai mari performante ale lui Erik sunt: cel mai inalt varf al Europei, Elbrus – Muntii Caucaz, unde a stabilit un record european de varsta  la baieti – 12 ani si cel mai inalt varf din afara Asiei, Aconcagua-Muntii Anzi,  Erik fiind a doua persoana din lume, ca varsta, la categoria baieti, care a reusit ascensiunea – 12 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si