Close sidebar
Close sidebar

Alternativă sănătoasă. Carne fragedă de miel pe masa de Crăciun. Cât trebuie să scoţi din buzunar

In timp ce porcul romanesc crescut in gospodariile de la tara este tot mai greu de gasit, vesti bune vin din zona Sibiului. De sarbatori vom putea sa punem pe masa carne frageda de miel.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Carnea de miel impanata, aromata si bine fragezita in cuptor e o alternativa la cea de porc, mai greu de pus pe masa de Craciun.

Nutritonistii o recomanda, chiar daca e mai greu de digerat, pentru ca e mai bogata in proteine si mai saraca in colesterol. Desi carnea de miel este considerata o raritate pe timp de iarna, crescatorii s-au adaptat si au inceput sa vanda miei si de Craciun, nu doar de Paste.

Citeste si: Horoscop chinezesc de weekend, 24- 25 august 2024: O întâlnire cu familia sau prietenii apropiați poate fi exact ceea ce îi trebuie unui semn zodiacal- kanald.ro

Citeste si: Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me- wowbiz.ro

Citeste si: Momentul în care Poliția intră peste frații Tate în timp ce erau live pe internet: Cei doi vorbeau despre DIICOT chiar atunci- antena3.ro

Crescatori care sa aiba miei de vanzare iarna sunt putini. Mihai Sopa are peste 2 500 de oi la Marpod, pe Valea Hartibaciului, iar de sarbatori vinde cateva sute. Preturile vor fi mai mici decat de Paste. Intre timp, in carmangerii, s-au intetit controalele. Inspectorii Directiei Sanitar Veterinare ii verifica pe comercianti.

Cei mai multi cumparatori prefera carnea de porc romaneasca. Cei care nu gasesc se multumesc si cu cea adusa din import.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI