Protestatarii vor ca banii publici vărsați în clădirea care arată și funcționează ca un abator să fie folosiți pentru salvarea animalelor. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Citește și: VIDEO Sunt condiții de groază în adăpostul de animale de la Târgu Jiu, chiar dacă banii publici curg. Primarul nu vrea să dea ochii cu presa, polițistul local se apără: „Să vină să îi adopte”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: VIDEO Adăpostul morții la Târgu Jiu: 60 de câini uciși fără milă. Dezvăluiri șocante

500 de oameni au protestat lângă Prefectura din Târgu Jiu, revoltați de crimele petrecute în adăpostul public din oraș. Oamenii cer rezilierea contractului cu firma care se ocupă de gestionarea padocului, campanii de sterilizare, promovarea adopțiilor și microciparea animalelor pentru prevenirea abandonului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si