Dat disparut de toata lumea, Liviu Arteni, fostul sot al Israelei Vodovoz, se afla in acest moment in Spania. Informatia a fost confirmata cu putin timp in urma de preotul Liviu Burlacu, cel care a avut grija de fostul sot al Israelei la centrul de dezalcoolizare din Bacau, acolo unde acesta a fost internat in urma cu un an.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Liviu nu este „dat disparut”. Ultima oara cand am vorbit cu el se afla in Spania, la Alicante. Nu stiu daca a aflat de moartea doamnei Israela. Din cate stiu eu, are un smartphone cu acces la internet, deci probabil ca stie, e suficient sa deschida stirile din Romania si sa afle. Telefonul i-a fost oferit chiar de doamna Israela. E adevarat, a trecut ceva timp de cand am vorbit cu dansul, insa ultima oara cand am discutat, acolo se afla.

Nu pot sa va ofer informatii legate de perioada in care a stat la noi in centru sau de momentul in care a plecat pentru ca aceste lucruri sunt confidentiale, tine de relatia noastra cu oamenii care vin la noi in centru. Pot sa va spun doar ca este o persoana care calatoreste foarte mult si ca incearca sa recupereze acum din timpul pierdut din cauza problemelor pe care le-a avut si care l-au facut sa vina la noi”, a declarat parintele Liviu Burlacu, manager al Centrului Oxigen din Bacau, pentru

stirilekanald.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si