Pe 14 decembrie, tanara a avortat fara ajutorul vreunui cadru medical. Ba mai mult, avocatul femeii sustine ca tanara ar fi fost victima unor abuzuri.

“A aprins lumina si am vazut ca sunt plina de sange.

Sora medicala a venit, s-a uitat si a zis ca e totul normal, asteptam apele. Mi-am luat vasul si am mers la baie. Ea a venit dupa mine. Si eu am intrebat-o: „Pot sa merg la WC?”.

Si ea a zis: „Da, stai fara grija, tu inca nu nasti.” Si numai m-am aplecat si fetita a inceput a iesi. Si am strigat ca eu nasc. Vasul acela vine putin in jos si ea cand a iesit acolo era foarte mult sange.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Si ea a cazut in sangele acela si a stropit baia si pana a revenit sora medicala, eu deja am examinat-o, deja eram cu ea in maini. Ea a venit cu un cleste din fier si mi-a taiat cordonul.

Si mi-a dat clestele in mana si o pelincuta ca sa tin sa nu curga sange si m-a trimis in celalalt capat de coridor sa ma urc pe masa.

Si la iesirea din baie am auzit cum mi-a reprosat ca eu am murdarit baia de sange. Apoi sora medicala a adus fetita langa mine. In partea stanga era cantarul si a adus-o si a desfacut pachetul acela si ii zice medicului: „Uite, nu-i nici fata, nici baiat”. A fost foarte urat.

Si cand am vazut si sacosa aia galbena cum statea fetita in sacosa parca era un gunoi. Si cantarul era mare, iar cand a cantarit ea avea 540 de grame si sora medicala i-a spus medicului  Scriem 480 ca…” ceva de documente a spus, dar nu am inteles clar despre ce era vorba.

S i medicul a afirmat ca da”, povesteste, ingrozita, tanara, potrivit unei video-interviu la Radio Europa Libera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si