Afirmatiile au fost facute de ambasadorul Romaniei la Londra dupa ce, intr-o declaratie oferita Gandul.info, Mihalache a spus ca atacul din Marea Britanie "i-a stricat un pic seara".

"Eu nu pot sa imi planific nasiile in functie de atentate. Mi-a stricat un pic seara, dar asta nu inseamna ca nu am lucrat cu colegii foarte strans ca sa vedem ce e de facut. Asta e viata", a spus el.

Ulterior, intr-o interventie la Realitatea TV, ambasadorul s-a explicat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Eu cred ca suntem inca oameni cu mintea la noi si intelegem ca sunt evenimente personale care se planifica, le-ati avut si dvs, fiecare om.

Ce, sa stam cu arma la picior. A fost un eveniment nefericit. Important e nu unde am fost eu, ci ca celula de criza a functionat, am luat caz cu caz, persoanele erau in regula, am verificat si chestiunea cu cei doi arestati, sistemul trebuie sa functioneze", a spus el.

Mihalache a reluat ideea ca seara i-a fost stricata de atacul din Londra.

"Atunci cand esti nas de cununie si intervin astfel de evenimente se strica sau nu seara? In loc sa ma ocup de ce era datoria mea crestineasca, m-am ocupat de celula

de criza. Sa nu exageram, sa ramanem oameni cu judecata normala", a afirmat ambasadorul.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si