Close sidebar
Close sidebar

Ambulanta din Suceava, lovita de un sofer de 85 de ani care nu i-a acordat prioritate

O ambulanta de la SAJ Suceava a fost implicata intr-un accident duminica, dupa ce un sofer in varsta de 85 de ani nu i-a acordat prioritate soferului ambulantei, care circula regulamentar.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, ambulanta nu transporta niciun pacient, iar cei doi soferi nu au suferit rani grave. Batranul de 85 de ani, vinovat de producerea accidentului, a suferit leziuni minore.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„A stat, a oprit, am zis ca sa se asigure si asteapta sa trec. Noroc ca nu aveam viteza, a demarat deodata cu viteza si mi-a iesit in fata, am crezut ca e beat, nu stiam ce e cu el... L-am atins cu pic in spate, masina s-a invartit si a iesit in afara drumului”, a relatat soferul de pe ambulanta, scrie Monitorul de Suceava.

Sursa foto: www.informatiata.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI