Acum cativa ani, Ana Georgescu de la Exatlon a facut spagatul peste pod. Campioana internationala si nationala la gimnastica ritmica, care are in palmares peste 40 de medalii de aur in diverse competitii de top, s-a pozat in timp ce isi mentinea echilibrul in spagat, pe un pod.

Ana Georgescu de la Exatlon a facut spagatul peste pod: "Arta adevarata!"

„Ce tare e poza!...Vai de mine, te-ai tinut bine?...Superba fotografie!...Arta adevarata!”, au exclamat cativa fani de-ai Anei, care este si un artist desavarsit, evoluand in doua cunoscute companii de dans atletic (Aeros si Ryth.Mix) si performand pe cele mai cunoscute scene ale lumii, inclusiv pe Broadway. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ana Georgescu de la Exatlon a facut spagatul peste pod. Vrea sa ramana cat mai mult in Republica Dominicana

Pentru fani, Ana Georgescu de la Exatlon a facut spagatul peste pod. Acum, ea se pregateste de concursul din Republica Dominicana.  „Imi place competitia si consider ca „Exatlon” promoveaza un alt tip de activitate in mediul public, de care avem mare nevoie pentru a fi mai sanatosi, mai creativi, mai echilibrati.

Cred ca am un mesaj puternic de transmis prin intermediul acestei emisiuni, in care imi doresc sa raman cat mai mult!”, a spus Ana Georgescu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si