Anamaria Prodan a declarat război timpului și nu își arată deloc vârsta. În timp, aceasta și-a surprins urmăritorii cu diferite fotografii sexy și cu o siluetă de invidiat.

Anamaria Prodan a mers în vizită la o clinică de estetică

Impresara nu a mers singură, ci însoțită de fiica sa Rebeca, care îi calcă pe urme atunci când vine vorba de frumusețe.

Citeste si: Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa lui Reghecampf. Ce spune impresara despre zvonurile referitoare la problemele financiare

Anamaria Prodan a petrecut mai multe zeci de minute într-o clinică estetică de lux din Capitală. Impresara  nu a făcut niciun anunț, dar se pare că este mulțumită de rezultat pentru că a ieșit foarte zâmbitoare din clinică.

Anamaria Prodan și-a petrecut ziua alături de fiica sa

Fiind mai mullt plecată, Rebeca a găsit timp și pentru a petrece timp cu mama sa. După vizita la clinică, cele două au mers să mânânce la un restaurant cunoscut și frecventat de vedete.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan se descurcă în orice situație. Impresara a povestit cum a câștigat primii săi bani

Dar nu au fost singure, Anamaria a fost așteptată de un bărbat misterios cu care a purtat o discuție mai multe minute. 

Anamaria Prodan are o viață activă, așa că nu a petrecut prea mult timp la restaurant, cele două plecând imediat după ce au luat masa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si