Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, din nou în centrul atenției cu o postare provocatoare. Cum s-a fotografiat impresara

Deși se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a dat dovadă că viața merge înainte. Sexy impresara continuă să atragă atenția tuturor prin postările sale.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan nu este doar un impresar de succes, ci atrage atenția și prin postările sale sexy. Impresara arată din ce în ce mai bine și pare foarte fericită.

Citeste si: VIDEO |Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față. Abia acum s-a aflat de ce divorțează de Anamaria Prodan

Cum s-a fotografiat Anamaria Prodan în baie

Dacă în urmă cu câteva zile Anamaria Prodan a postat o fotografie de infarct direct de la o piscină din Abu Dhabi, fiind în costum de baie, de data aceasta nu s-a mai lăsat pozată, ci și-a făcut singură o poză, chiar în baie.

Citeste si: Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul face dezvăluiri în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sexy impresara s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, și a luat din nou pe toată lumea prin surprindere cu silueta ei demnă de invidiat de care se bucură.

Anamaria Prodan, ipostaze incendiare în plin divorț cu Reghe

Pe lângă proiectele de pe plan profesional despre care vorbește mereu, sexy impresara a demonstrat că este o împătimită a ipostazelor de infarct.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, “meci” spectaculos al dezvăluirilor, duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Nu e ceva ieșit din comun pentru Anamaria Prodan, chiar și când se afla într-o relație cu Laurențiu Reghecampf obișnuia să se laude cu formele ei voluptoase, deși celebrului antrenor nu-i făcea plăcere, așa cum chiar el a

declarat.

Acum pozele incendiare cu sexy impresara sunt la ordinea zilei, iar complimentele nu au încetat să apară.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI