Familia Anamariei Prodan folosește același parfum, de aproximativ opt luni. Femeia de afaceri și-a creat o esență personalizată, după dorințele și gusturile ei, iar o campanie de origine turcească i-a oferit tot ajutorul.

Anamaria Prodan, un nou proiect inedit

Anamaria Prodan a spus că a fost dorința mamei ei și că ea a încercat să facă un parfum acum foarte mulți ani și nu a prins destul de tare, așa că s-a gândit să vină ea cu idee care sigur va face ravagii.

Citeste si: Dan Alexa a vorbit despre relația dintre el și Anamaria Prodan. Au fost sau nu împreună

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"A fost dorința mamei mele. Ea a încercat să facă un parfum al ei acum foarte mulți ani și nu a prins fabulos, aşa că am zis să fac eu unul de top. Am nişte prieteni foarte buni în Turcia, la o companie cosmetică, iar reprezentatul pe România mi-a propus o astfel de colaborare și am decis sa fac un parfum cu iz arăbesc, gen oriental, atât pentru bărbați, cât pentru femei.

Am stat opt luni împreuna cu echipa, până am ales mirosul", a spus Anamaria Prodan.

Parfumul este gravat manual

,,Sunt foarte pretențioasă, am dorit să fie ceva aparte. Am vrut să aibă ulei ca sa persiste mirosul, am vrut ca ambalajul să fie diferit și pe gustul meu, la o calitate extraordinară", a mai spus Anamaria Prodan, pentru  Click!

Citeste si: Ce conțin pachetele pe care Anamaria Prodan le dă de pomană pentru mama sa. Impresara a plătit o sumă incredibilă

"E absolut spectaculos, gravat manual, din ceramică. Eu de opt luni îl am în geantă și doar cu el mă dau. Familia mea și prietenii mei la fel, se dau toţi cu Prodan", a mai spus Anamaria Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si