Close sidebar
Close sidebar

Ancheta interna la ANAF, dupa ce unul dintre magazinele sale a scos la vanzare pliculete care ar contine etnobotanice

Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Gorj a ridicat din magazinul Agentiei Nationale de Administratie Fiscala (ANAF) din Targu Jiu aproape 1.000 de pliculete suspectate ca ar contine etonobotanice. Agentia a anuntat ca va face face o "verificare administrativa interna".

,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii ANAF au declarat ca cele 986 de pliculete suspecte ca ar contine etnobotanice au fost conficate in 2012, de catre structura vamala. Totodata, acestea ar fi fost analizate in Laboratorul Central de Analiza si Profil al Drogurilor din Bucuresti, iar specialistii au stabilit ca nu contin stupefiante sau substante psihotrope, inofrmeaza ziare.com.

Pliculetele au fost ridicate pe 24 decembrie de catre Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Gorj "in vederea reluarii cercetarilor". Mai mult, de catre Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Gorj "in vederea reluarii cercetarilor".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI