„Pacienta a fost internată aseară în stare foarte gravă în Secţia Terapie Intensivă unde beneficiază de supraveghere continuă şi îngrijire intensivă din partea personalului înalt calificat. Din păcate, starea generală se menține la fel de gravă. Pacienta este în continuare intubată şi ventilată mecanic”, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Crina Kibedi.

Victima are 38 de ani.

starea de sănătate femeie accident petromidia

Care este starea de sănătate a victimei de la Petromidia?

Femeia se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Starea femeii rănite în accidentul de la Rafinăria Petromidia, conform reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, este gravă, iar ea este internată în Secția de Terapie Intensivă.

Inspectorul șef ITM Constanța a spus duminică pentru News.ro că a fost înaintată o anchetă în acest caz.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„În urma accidentului de muncă de la Rafinăria Petromidia au fost două victime: una a decedat, e vorba de un bărbat şi cealaltă a fost resuscitată, se află internată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Imediat după producerea evenimentului doi inspectori de muncă au fost trimişi acolo pentru a face cercetarea şi au început să ia declaraţii, au făcut primele constatări. Sunt câteva ipoteze de lucru, le urmăm, verificăm pentru a vedea în ce împrejurări s-a produs evenimentul şi pentru a afla cauzele acestuia”, a spus Marian Becheanu.

Citește și: VIDEO| Tragedie la Rafinăria Petromidia. Două persoane au căzut într-un bazin cu azot

Două persoane au căzut sâmbătă într-un bazin cu azot la Rafinăria Petromidia Năvodari. Au fost trimise echipaje de pompieri și medicale la fața locului.

Victimele au fost scoase inconștiente. O femeie a fost transportată la spital în stare de inconștiență, iar un bărbat a fost declarat decedat de medici.

„La data de 13 mai a.c., în jurul orei 17.15,  poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o rafinărie din oraşul Năvodari, s-ar fi produs un accident de muncă. Din primele informaţii rezultă că doi angajaţi ar fi căzut într-un rezervor de azot”,  a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa, potrivit News.ro.

Citește și: VIDEO| Accident mortal în Argeș. O fetiță de 10 luni a murit în brațele mamei sale

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

ISU Constanţa a transmis că una dintre victime, o femeie, a fost preluată de un echipaj şi va fi transportată la UPU Constanţa, în stare inconştientă. 

Mai multe echipaje medicale au fost trimise la fața locului, dar şi 24 de pompieri cu mai multe autospeciale, inclusiv un echipaj CBRN.

Citește și: Inconștiența putea provoca o adevărată tragedie! Un șofer a fost cât pe ce să fie strivit de autospecialele ISU


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si