Deși este înconjurată zilnic de prietene și prieteni, Andra Volos nu-l poate uita pe fostul ei iubit. Volos și-a exprimat sentimentele pe contul ei oficial de socializare. „Din tot ce am acum, octombrie-mi rămâne. Să știi că nu-mi e rece, azi doar îmi e târziu. Îmi amintesc și acum cum te-am uitat pe tine și cum nu am putut să-ți uit parfumul viu!” a transmis Andra Volos de la „Puterea Dragostei”.

andra volos bogdan mocanu
Andra Volos - ipostază sexy.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Mona reacționează după ce George și Mădălina s-au afișat împreună: “Mai devreme sau mai târziu...”

Citeste si: Veste cruntă pentru Andreea Pirui și Marius de la „Puterea Dragostei” după ce au fost infectați cu COVID-19: „Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- unul dintre cele mai renumite cupluri din casa iubirii de la Kanal D

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „ Puterea Dragostei ” s-au cunoscut în cadrul emisiunii de la Kanal D. Când au ajuns în țară s-au mutat împreună și și-au continuat frumoasa poveste de iubire. Mocanu a înșelat-o pe Andra Volos cu Bia de la „ Puterea Dragostei ”, iar de atunci relația lor a început să scârțâie. În prezent, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si