Close sidebar
Close sidebar

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am făcut două teste COVID-19!”

Momente de cumpănă pentru Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Bruneta a transmis că se simte rău și nu știe de ce, însă a anunțat că și-a făcut două teste de depistare a virusului Sars-Cov-2.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a anunțat  că se simte rău, însă nu știe motivul. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a declarat că și-a făcut două teste COVID-19, însă rezultatele au fost unele negative. „Că tot veni vorba de răceală, eu cred că așa o să-mi treacă răceala...!”, a zis Andra Volos.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu. Cum au fost surprinși cei doi în zorii zilei

Bruneta a găsit leacul. Ea a mers la masaj pentru a scăpa de răceala care nu îi dă pace. „Vindecarea de răceală continuă...cu un ardei super picant și cu o ciorbă de fasoale atât de bună.

După care mă bag la termocuvertă, o oră, la 90 de grade. Deea, tu de ce mănânci ciorbă că nu ești răcită...Ne-am ascuns aici în spate la salon să mâncăm, suntem fomiste. Ne e foame. Am și capod de spital pe mine!”, a adăugat Volos.

Citeste si: Andra Volos și Deea de la „Puterea Dragostei” vor să se reîntoarcă în casa iubirii?! Anunțul tinerelor

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Deea de la „Puterea Dragostei” a stat alături de Andra Volos și a îngrijit-o pentru că este răcită.

Tinerele au mers la salon, la masaj, apoi s-au relaxat acasă pe ritmuri de manele.

Andra Volos- ipostază sexy. [Sursa foto: Instagram]

Deea și Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- prietenie de ani de zile

Deea de la „Puterea Dragostei” și Andra Volos sunt prietene de ani de zile. Cele două fete se cunosc dinainte de a participa în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Citeste si: Andra Volos de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este noul iubit?

Fostele concurente ale emisiunii sunt de nedespărțit. Cele două prietene se susțin una pe celaltă și sunt alături în momentele grele.

Citeste si: Andra Volos, primele declarații despre filmarea cu Bianca Pop! Cele două dive s-au bătut în baie? „S-a încheiat acolo”

Atât Andreea Ardeleanu, cât și Andra Volos, sunt singure. Cele două fete nu formează o relație cu nimeni.

Citeste si: Andra Volos, în pat cu noul iubit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI