Close sidebar
Close sidebar

Andra Volos, dezamăgită de deschiderea școlilor. Motivul prentru care șatena este revoltată

Fratele Andrei Volos este nevoit să se întoarcă în Maramureș pentru că va începe școala. Motiv pentru care fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”, este foarte supărată.

Diana Bostan,

Andra Volos

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos a postat un video în care își arată supărarea legată de deschiderea școlilor. Fratele mai mic al Andrei, în vârstă de 13 ani va fi nevoit să se întoarcă în Maramureș.

La 13 ani este informatician și face gaming

„Deci am un gol în suflet și nu obișnuiesc să fac asta când sunt tristă, dar urăsc faptul că a început școala fizic și că frățiorul meu trebuie să se întoarcă la Maramureș. Sunt foarte tristă, dar încerc să fiu puternică pentru că așa trebuie să fiu”, a spus Andra Volos.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” mai are o soră mai mare care nu dorește să se expună prea mult și un frate mai mic de doar 13 ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Ionuț Ghiță, după ce acesta s-ar fi întâlnit cu o altă tânără: ,,Eu v-am spus de fiecare dată”

Andra Volos preocupată de carieră și familie

După mai multe încercări eșuate de a-și face o relație, Andra se focusează pe prietenii săi, pe familie și pe cariera sa.

Frumoasa șatenă lucrează la numeroase proiecte, iar ultimul este reclama filmată alături de Cosmin Contra și de care Andra este foarte mândră.

Citeste si: Iasmina Halas surprinsă în compania fostului iubit, Alin. Cei doi au fost văzuți de fani în Sibiu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI