Close sidebar
Close sidebar

Împăcarea anului la „Puterea Dragostei”. Andra Volos și Ana-Maria Lintaru, prietene la cataramă

S-a produs împăcarea anului la „Puterea Dragostei”. Focoasa Andra Volos și Ana-Maria Lintaru s-au împrietenit. Fetele au devenit prietene la cataramă și au dat uitării războaiele aprige de altădată.

Georgiana Balaban,

andra volos și ana maria lintaru s-au împăcat. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. Andra Volos și Ana-Maria Lintaru s-au împăcat. După ce s-au luptat dur pentru inima lui Bogdan Mocanu, cele două tinere au pus capăt războiului. Ana-Maria Lintaru a fost iubita lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”. După despărțirea de Ana-Maria, Bogdan Mocanu s-a cuplat cu Andra Volos. Cele două fete s-au războit luni de zile și și-au adresat vorbe grele.

Împăcarea anului la „Puterea Dragostei”. Andra Volos și Ana-Maria Lintaru, prietene la cataramă

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. Acum, totul a fost dat uitării. Andra Volos și Ana-Maria Lintaru au devenit prietene la cataramă. „Când cafeaua aia, Andra Volos?”

i-a zis Ana-Maria Lintaru, Andrei Volos.

andra volos și ana maria lintaru sunt prietene. [Sursa foto: Instagram]

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. Citeste si: Cine este, de fapt, Nicos de la Puterea Dragostei? Dezvăluiri incendiare

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, atac dur la adresa Andrei Volos: „O dimineață în care nu are cine să mă dezamăgească!”

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. Citeste si: Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei”, intervenție de ultim moment chiar după ce a fost cerută în căsătorie

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. În prezent, atât Andra Volos cât și Ana-Maria Lintaru sunt singure. Volos și Bogdan Mocanu nu mai formează un cuplu. Cei doi s-au separat de curând. În showbiz se zvonește că Andra Volos formează un cuplu cu Iancu Sterp. Ei au fost surprinși de mai multe ori împreună, ba chiar au fost apropiați la ziua de naștere a Andreei Pirui.

andra volos și ana maria lintaru [Sursa foto: Instagram]

Împăcarea anului la Puterea Dragostei. Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri emoționante la 4 dimineața: „Este sufletul meu pereche”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI