Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Legătura dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganul. Cum au fost surprinși cei doi

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganul au fost surprinși împreună. Gesturi tandre și pătimașe între cei doi, în noul clip de manele.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos, Mălyna și Tzancă Uraganul scot un hit. Bruneta cântă și dansează alături de cei doi maneliști. Volos s-a apucat de cântat după despărțirea de Bogdan Mocanu.

Andra Volos și Tzancă Uraganu. [Sursa foto: Instagram]

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Tzancă Uraganu- apariție incendiară

„Leule tu mă îmblânzești!” se intitulează piesa cântată de cei trei. „Am să mă umplu de iubire. Sunt la video cu surorile mele. Va apărea cel mai frumos video pentru toți leii.” a transmis Tzancă Uraganul.

Nou clip de mnaele- Tzancă Uraganu și Andra Volos.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Andra Volos de la „ Puterea Dragostei ” s-a lansat în muzică după despărțirea de Bogdan Mocanu. Cei doi au format un cuplu mai bine de un an de zile. Andra Volos și Mocanu s-au cunoscut în cadrul emisiunii „ Puterea Dragostei ” de la Kanal D. Au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună. În prezent, cei doi au luat-o pe drumuri diferite.

Tzancă Uraganu alături de Andra Volos. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a făcut marele anunț. Va face cât de curând un copil

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 16 octombrie- A doua parte- VIDEO. Mădălina, prinsă la mijloc între Rareș și George. Ce a sfătuit-o Cristian Comănici?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI