Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Andrada Bârsăuan și Willy de la Oradea, colaborare muzicală cu iz retro. Noua melodie se bucură de un adevărat succes în online

Un stil muzical care a făcut furori în anii '90 revine în actualitate: maneaua de dragoste. Melodiile de acest fel sunt tot mai cerute de public, iar artiștii se conformează dorințelor. Un exemplu în acest sens este și colaborarea de senzație dintre Andrada Bârsăuan și Willy de la Oradea, doi artiști cu mare priză la public. Noua piesă a celor doi a fost lansată în online și se bucură deja de un real succes.

Redactia Stirile Kanal D,

Andrada Bârsăuan și Willy de la Oradea, colaborare muzicală cu iz retro. Noua melodie se bucură de un adevărat succes în online

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În această perioadă, Willy de la Oradea muncește de zor în studio. Carismaticul artist, a cărui muzică este nelipsită de la petrecerile bihorene a scos o piesă nouă în colaborare cu colega de breaslă, Andrada Bârsăuan. Melodia amintește cu nostalgie de ritmurile anilor '90, când la mare modă erau manelele de dragoste.

Citește și: VIDEO- Adi de la Vâlcea, videoclip la Oradea. „Este o piesă foarte antrenantă, cred că publicul va primi foarte bine”

Willy de la Oradea, artist: „Are un mesaj de despărțire, dar mă bucură faptul că oamenii ascultă din nou, și ne reîntoarcem puțin în timp și ascultă muzica anilor 2000.

Piesa asta e cam în genul Nicolae Guță, Pește, Denisa. La noi în Transilvania încep să se asculte melodiile frumoase, cu un mesaj frumos.”

Andrada Bârsăuan, artistiă: „Am făcut un duet superb împreună, mă bucur tare mult de invitația lui, pe care mi-a adresat-o anul acesta de a face acest proiect împreună și sper din suflet să vă bucurați și voi de această melodie.”

Cu o experiență de peste 25 de ani, Willy calcă pragul studioului ori de câte ori este nevoie 

Și cum perfecțiunea necesită muncă, Willy revine în studio ori de câte ori este nevoie pentru a înregistra bucățile sale muzicale. Ține cont de indicațiile producătorului muzical și are grijă să le respecte întru totul.

Willy artist cu peste 25 de ani de experiență în muzică, știe că o piesă are nevoie de câteva luni de la momentul apariției ideii sale și până când aceasta este gata să fie scoasă pe piață.

Provocările sunt nenumărate, cu atât mai mult atunci când este vorba de colaborări între doi sau mai mulți artiști. Însă există și mici secrete la care producătorii apelează, pentru ca forma finală a piesei să fie perfectă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cipri Popescu, producător muzical: „Prefer să țin artistul undeva la 30 de minute, cu un artist alentat se poate și acest lucru. Pentru că așa rămâne dragul de cântec, îi place ce cântă, atunci când îl stresez și îl aduci undeva la 4-5 ore de înregistrări, începe să se concentreze pe tehnică, pe cuvinte și dispare tot sufletul cântecului.”

În cazul lui Willy, melodia i-a fost de la bun început aproape de suflet, mai ales că se regăsește în stilul acelei perioade.

Willy de la Oradea, artist: „O amenii erau mult mai petrecăreți pentru că abia așteptau să întâlnească lăutari, să audă lăutari, nu erau atâtea posibilități de a asculta sau de a vedea pe cineva live.”

Un artist adevărat își apreciază publicul și știe cum să-i mulțumească, iar Willy este un astfel de artist. În semn de recunoștință pentru publicul atât de iubit a scos o serie de colaborări cu nume vestite din industria muzicală.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Willy de la Oradea, artist: „Mă bucur nespus, din inimă, că am avut onoarea să îl cunosc pe Vali Vijelie, Georgiana Lobonț, care atât ca și artiști, cât și ca oameni sunt extraordinari.”

Iar ideile nu se opresc aici. Willy pregătește o colaborare și cu Bogdan de la Pitești, unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică de petrecere din această perioadă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI