Close sidebar
Close sidebar

Andreea Arsine și Ion Surdu, campionii Exatlon sezonul 3! Primele declarații după încheierea competiției

Andreea Arsine și Ion Surdu sunt câștigătorii Exatlon sezonul 3! Fiecare dintre ei părăsește Republica Dominicană cu un premiu de 50.000 de euro.

A.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea Arsine și-a învins adversara din finală, pe Nicoleta Luncă, cu scorul de 3-1.

Nicoleta Luncă s-a simțit rău în prima zi, însă în a doua zi a venit cu un alt tonus. Nu a reușit însă decât să reducă din handicap în a doua zi, Andreea Arsine adjudecându-și trofeul Exatlon și cei 50.000 de euro pe un traseu ce a avut în componență o aruncare în bazin.

Citeste si: Concurenții de la Exatlon, chef nebun în club înaintea Marii Finale! Imagini BOMBĂ

Citeste si: Catalina Seicaru, frumoasa Faimoasa de la „Exatlon”, isi doreste sa devină mamă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Nicoleta Lunca, razboinica de la: “Am pornit de la munca de jos, dar eram fericita ca puteam sa-mi ajut parintii”

La băieți, Ion Surdu l-a învins pe Gabriel Nedelcu cu același scor, 3-1. La fel ca și colega lui de echipă, Andreea Arsine, Surdu și-a condus adversarul în prima zi cu scorul de 2-0.

Povestea a fost la fel și la fete și la băieți. Gabriel Nedelcu a revenit pe un traseu ales de el, ducând scorul la 2-1, însă Ion Surdu și-a adjudecat trofeul Exatlon sezonul 3 și cei 50.000 de euro la următorul traseu.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI