Gală specială de Crăciun a emisiunii ”Casa Iubirii” a fost una marcată de emoție. Concurenții au primit mesaje video din partea celor dragi.

Marea finală a emisiunii ”Casa Iubirii” va avea loc pe data de 15 ianuarie

Toți concurenții au primit mesajel de acasă, însă Anca nu și-a dorit ca mama ei să se expună în cadrul emisiunii. 

Citește și: Gală specială în ”Casa Iubirii”. Andreea Mantea are un anunț special pentru concurenți

Bianca a fost dezamăgită de Alin care nu a vrut să-i transmită un mesaj, spunând că nu vrea să mai apară la televizor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei mai votați trei băieți din această săptămână au fost Ionuț, Sorin și Emanuel, iar cele mai votate trei fete au fost Nicoleta, Larisa și Andreea. Dintre aceștia, preferatul publicului a fost Sorin.

Sorin a fost favoritul publicului în această săptămână

”Este o zi mai specială și sper ca astăzi, fiecare dintre noi, care suntem acasă, dintre familii să aibă ce să pună pe farfurie și sper să fie alături de cei dragi.

Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesaje! Mulțumesc și mamei mele! Mulțumesc din suflet, tuturor susținătorilor noștri! Mulțumesc iubitei mele! E o onoare să mă aflu aici în fața voastră, în această zi de Crăciun. Eu ca persoană îmi doresc să devin mai bun, din toate punctele de vedere, în primul rând sufletește.”, a declarat Sorin, potrivit kanald.ro.

Citește și: Atmosferă de sărbătoare în ”Casa Iubirii”. Concurenții s-au bucurat de o masă tradițională, dar au avut parte și de surprize

Marea finală va avea loc pe 15 ianuarie, unde o fată și un băiat vor câștiga fiecare câte un premiu în valoare de 75.000 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si