După ce acuzațiile între concurenții din "Casa Iubirii" s-au ținut lanț în ultima săptămână, Andreea Mantea a răbufnit. "M-am săturat... toată lumea face prostituție...", a spus îndrăgita prezentatoare.

Citeste si: Tensiuni în ”Casa Iubirii”: Emanuel și Sorin au fost la un pas de bătaie

Acuzații dure s-au aruncat toată săptămâna. Au fost multe insinuări și reclamații între concurenți, dar acuzațiile au rămas până în ziua de azi fără dovezi.

Andreea Mantea pare să fi ajuns la capătul puterilor pe acest subiect și a răbufnit într-un mod care i-a surprins și pe concurenți:

"E jenant. Gata! Toată lumea aici face prostitutie, toată lumea se droghează, se îmbată până cade pe jos. Gata! E rușinos și jenant. De azi vreau să vorbiți doar pe dovezi. Nu vreau sa mai aud nimic!", a spus vedeta TV.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Kingăi i s-au aprins călcâiele după un concurent din Casa Iubirii. De ce își iese concurenta din minți?

Vezi minutul 2.18 de mai jos:

Andreea Mantea nu mai acceptă acuzații fără dovezi

A fost o gală fără eliminare la "Casa Iubirii", însă spiritele s-au aprins chiar și în aceste condiții.

Andreea este șocată după ce Sorin a dezvăluit ca Emanuel ar fi recunoscut că a facut totul în casa doar de "show"!

Citeste si: Andreea Mantea, sfaturi pentru femeile care trec printr-o despărțire. Cum consideră prezentatoarea de la Casa Iubirii că ar trebui să reacționăm

Furia teribilă a lui Emanuel nu mai poate fi oprită de nimeni: "Sorin are ceva cu mine si vrea sa ma îngroape", spune el.

Andreea Mantea a intervenit și a făcut ordine în emisiune: "Să vorbiți aici numai cu dovezi. Discuții de acest fel nu mai vreau să aud. Între voi puteți să vorbiți până nu mai puteți", a spus moderatoarea.

Citeste si: Xenia a fost nominalizată de fostul iubit pentru a părăsi ”Casa Iubirii”. Ce spune concurenta despre fostul iubit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si