Close sidebar
Close sidebar

"Animalelor, mi-e scarba!" Vicepresedintele partidului condus de Tariceanu jigneste grav protestatarii

Vicepresedintele ALDE Catalin Beciu sustine pe Facebook ca protestul de miercuri din Bucuresti ar fi o manifestatie nazista la care au participat niste ''cretini'' si ''animale'' care ii provoaca scarba.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

''Ieri a avut loc prima manifestatie nazista, din ultimii saptezeci de ani, in Romania. Au iesit niste cretini care vor tortura in locul privarii de libertate si lagare de exterminare in locul inchisorii. Mai vor si incalcarea Constitutiei, care garanteaza dreptul la demnitate si la tratament uman. Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara. Atat de scarba incat as iesi impotriva voastra, tot acolo, in strada.
Doar ca vreau sa fiu sigur ca pot sa respect Constitutia, care va garanteaza dreptul la viata...Astazi, nu sunt sigur. Fac spume cand vad nazisti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi si, in general, jos cretinii si nazistii! Editez: A, stiu ca limbajul nu-i politic. Si? Sunt om de afaceri'', a scris Catalin Beciu pe Facebook.
Narcis Catalin Beciu a fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri in Cabinetul Ponta.
El este din Ploiesti, a fost exclus din PDL in 2008 si ar fi un apropiat al lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit presei locale.

''Ieri a avut loc prima manifestatie nazista, din ultimii saptezeci de ani, in Romania. Au iesit niste cretini care vor tortura in locul privarii de libertate si lagare de exterminare in locul inchisorii. Mai vor si incalcarea Constitutiei, care garanteaza dreptul la demnitate si la tratament uman.

Animalelor, mi-e scarba de voi. De toti aia care ati fost pe strada, aseara. Atat de scarba incat as iesi impotriva voastra, tot acolo, in strada.Doar ca vreau sa fiu sigur ca pot sa respect Constitutia, care va garanteaza dreptul la viata...Astazi, nu sunt sigur. Fac spume cand vad nazisti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Mictiunedi si, in general, jos cretinii si nazistii! Editez: A, stiu ca limbajul nu-i politic.

Si? Sunt om de afaceri'', a scris Catalin Beciu pe Facebook.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Narcis Catalin Beciu a fost secretar de stat la Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri in Cabinetul Ponta. El este din Ploiesti, a fost exclus din PDL in 2008 si ar fi un apropiat al lui Calin Popescu Tariceanu, potrivit presei locale.

Sursa foto: Facebook

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI