Close sidebar
Close sidebar

Anunt important al lui Dacian Ciolos: guvernul ofera burse lunare de 2000 de euro specialistilor in IT!

Premierul vrea sa dezvolte capacitatea de inovatie din IT si in administratia din Romania.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Guvernul intentioneaza sa aduca in administratia din Romania capacitatea de inovatie din IT si prin lansarea platformei GovITHub se doreste reunirea unor oameni din domeniu care au curajul sa dea o mana de ajutor in administratie, a declarat joi premierul Dacian Ciolos, citat de hotnews.ro. Primul ministru a anuntat, la lansarea programului GovITHub, ca Executivul va oferi o bursa lunara de 2.000 de euro, pe o perioada de 6 luni, specialistilor din IT care doresc sa se implice in eficientizarea administratiei publice, unde este nevoie de capacitate inovativa care sa vina din acest domeniu, potrivit News.ro.


"Asta e ideea: sa gasim oameni care sunt dispusi, facand o pauza in activitatea lor profesionala din sectorul privat, sa vina sa dea o mana de ajutor sau cu o bursa pe care o oferim pentru 6 luni, de 2000 de euro pe luna- sigur, nu e miraculos 2000 de euro pe luna, dar e suficient de stimulativ pentru oameni, ma gandesc la tineri, dar nu numai", a declarat Dacian Ciolos, citat de Hotnews.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI